AJAX alarmsysteem

 

Sinds kort hebben wij ons assortiment uitgebreid.

Het systeem voor uw huis of bedrijf is een draadloze inbraakdetectie wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de App en software is dan ook subliem! Het systeem kan volledig via uw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend.

Volledig gecertificeerd volgens de Europese norm grade 2.

De basis bestaat uit een hub (centrale), bewegingsmelder, openingsmelder en sleutelhanger met paniekknop. Deze pakket kunt u uitbreiden met

  • Branddetectie
  • Camera’s
  • Watermelders
  • Sirenes

Kleuren: Zwart en wit

Bent u benieuwd naar dit systeem? Wij geven graag uitleg en demonstratie in onze winkel.


ABB-technologie zorgt ervoor dat het ABB FIA Formule E Wereldkampioenschap nooit 'uit de lucht' gaat

Persbericht van de groep | Zurich, Zwitserland | 30-11-2020

 

  • Aangepaste ABB UPS-technologie levert betrouwbare, duurzame oplossingen voor volledig elektrische motorsport-series
  • Lancering van een nieuwe podcast, ABB Decoded, om inzicht te geven in de technologieën die onze wereld hervormen

Seizoen 7 van de ABB FIA Formule E World Championship is teruggekeerd naar vol vermogen als alle 12 teams nemen om de baan in Valencia, Spanje voor het testen van november 28 th 1 december st , 2020.

ABB begint aan zijn vierde seizoen als titelpartner en gaat door met het implementeren van toonaangevende technologieën zoals ABB Uninterruptible Power Supply (UPS) in het volledig elektrische kampioenschap.

UPS is geïnstalleerd in het tv-complex van de raceserie. Het garandeert dat de stroom de omroepen blijft bereiken in het geval van een stroomstoring op een racecircuit, zodat live race-uitzendingen nooit 'uit de lucht' gaan. Er is geen standaardoplossing om te voldoen aan de eisen van het snelle wereldwijde kampioenschap, dus werd een op maat gemaakte eenheid ontwikkeld door een gespecialiseerd team van ABB.

Het resulterende UPS-systeem is op wielen gemonteerd en is qua gewicht geoptimaliseerd voor mobiliteit, in een pakket dat klein en robuust genoeg is om per koerier of in een passagiersvliegtuig te worden vervoerd. Het heeft plug-and-play-functionaliteit om de installatie voor het team ter plaatse te vereenvoudigen en kan 15 minuten autonoom 60kVA-vermogen leveren met ingangs- / uitgangsspanningen van 230 / 400VAC 50 Hz.

UPS, gecombineerd met de laadoplossingen die ABB zal leveren voor de Gen3-auto's die vanaf seizoen 9 worden geïntroduceerd, blijft ABB positioneren in de voorhoede van duurzame technologische ontwikkeling binnen de serie en daarbuiten.

Tarak Mehta, ABB Electrification President, zei: “Naarmate ons partnerschap met ABB FIA Formule E Wereldkampioenschappen zich ontwikkelt, zullen we samenwerken met de Formule E om vele voorbeelden te laten zien die de vooruitgang op het gebied van e-mobiliteit en duurzaamheid zullen stimuleren.

"UPS en opladen zijn twee voorbeelden waarin we de voordelen van hoge prestaties in een concurrerende omgeving kunnen laten zien."

Bij ABB betekent duurzame ontwikkeling vooruitgang naar een gezondere en welvarender wereld voor toekomstige generaties. Samen met de Formule E helpt het bedrijf de wereldwijde acceptatie van schone mobiliteit aan te moedigen door technologieën te verbeteren en de voordelen van elektrische voertuigen te benadrukken. Het ABB FIA Formule E Wereldkampioenschap biedt een platform om de grenzen van technologie te verleggen, die kan worden overgedragen van het racecircuit naar situaties in de echte wereld, waardoor hulpbronnen worden behouden en een koolstofarme samenleving mogelijk wordt.

Jamie Reigle, CEO, Formule E, zei: “Bij Formule E waarderen we ABB enorm als zowel onze titelpartner als onze strategische bondgenoot. We delen een doel en waarden, beide toegewijd aan het versnellen van duurzame menselijke vooruitgang terwijl we racen voor een betere toekomst. Formule E biedt de perfecte testopstelling voor technologieën zoals de UPS van ABB die zich vertalen van het racecircuit naar alledaagse omgevingen. Met Formule E-races in 's werelds meest iconische steden, zijn we in staat om de technologie en oplossingen van ABB te demonstreren in de stedelijke omgeving waarin ze steeds belangrijker worden. "

Voor seizoen 7 krijgt de serie de status van het FIA Wereldkampioenschap, waarmee de groeiende populariteit als platform voor e-mobiliteit en andere duurzame technologieën wordt onderstreept voor een steeds breder wereldwijd publiek van 93 miljoen geïnteresseerde consumenten *.

Stem af op de laatste trends en technologie

Te laten samenvallen met het testen, ABB lanceert een gloednieuwe podcast, ABB Decoded, op 4 december th , die aan toonaangevende denkers en vernieuwers over de nieuwe technologieën die onze wereld dit heeft invloed zal praten. In de eerste aflevering, Mobility Revolution, geeft ABB's hoofd van Global E-mobility Infrastructure Solutions, Frank Muehlon, inzicht in hoe de automobielwereld is veranderd; de trends en toekomst van e-mobiliteit en de rol die oplaadinfrastructuur moet spelen bij de acceptatie van elektrische voertuigen (EV). Toekomstige afleveringen zullen onderwerpen behandelen als duurzaamheid, slimme steden en decarbonisatie, en zullen beschikbaar zijn op abb.com.

Het nieuwste deel in de serie branded content van ABB, Drivers of Progress, is onlangs ook uitgekomen. In de aflevering Driving Efficiency werden Mahindra-teambaas Dilbagh Gill en ABB's Edgar Kellar, Divisievoorzitter, Traction, geïnterviewd over het parallelle belang van regeneratief remmen in ABB Formule E en elektrische spoorwegen. De serie zal gedurende Seizoen 7 en is beschikbaar om naar te kijken hier .

Plannen voor de racekalender van seizoen 7 blijven evolueren te midden van de aanhoudende COVID-19-pandemie, terwijl de gezondheid en veiligheid van de hele Formule E-gemeenschap, evenals de inwoners van E-Prix-gaststeden, de hoogste prioriteit hebben.

Het seizoen is gepland om te beginnen met twee double-header races: de eerste zal een 'behind-closed-doors' event in Santiago, Chili te zijn (16 januari th & 17 th , 2021), terwijl de tweede in Diriyah, Saoedi-Arabië ( februari 26 th & 27 th, 2021) is gepland om open te zijn, met toeschouwers ter plaatse. De races in Diriyah zijn de allereerste nachtraces van de serie, waarbij de baan wordt verlicht met LED-technologie met een laag verbruik, aangedreven door volledig hernieuwbare energie. Eerder aangekondigde races in Mexico-Stad en Sanya, China zijn uitgesteld tot later in het jaar.

Omdat het bijna onvermijdelijk is dat deelname aan de E-Prix beperkt blijft, ontwikkelt ABB virtuele ervaringen waarmee gasten en belangrijke klanten kunnen genieten van een groot deel van het raceweekend, zelfs als ze niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn. Naast een speciale microsite vol met nieuws en inhoud van het evenement en een link om de actie op het circuit te bekijken, zal ABB een multimedia-ervaring bieden die zich richt op de serie zelf en de daarmee samenhangende onderwerpen duurzaamheid, mobiliteit en energie-efficiëntie. met presentaties en bijdragen in samenwerking met de partners van ABB.

Het Wereldkampioenschap zal opnieuw genieten van een startveld met 24 wagens, met dezelfde 12 teams uit seizoen 6 die de competitie hervatten, maar met verschillende coureurswisselingen. Seizoen 7 zal zeker getuige zijn van karakteristieke hevige concurrentie om regerend kampioenen Antonio Felix da Costa en DS Techeetah op te volgen in de categorieën Drivers 'en Teams.

ABB zal dit seizoen ook doorgaan als officiële partner van het Tag Heuer Porsche Formula E-team, terwijl de Zwitserse Sébastien Buemi van Nissan e.Dams en Simona de Silvestro van Porsche ABB-ambassadeurs blijven.

ABB is de titelpartner van het ABB FIA Formula E Wereldkampioenschap, een internationale raceserie voor volledig elektrische racewagens met één stoel. Zijn technologie ondersteunt de evenementen op straten in de stad over de hele wereld. ABB is een wereldleider in snelladerinstallaties, met meer dan 17.000 verkochte eenheden in 80 landen wereldwijd.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een toonaangevend wereldwijd technologiebedrijf dat de transformatie van de samenleving en de industrie stimuleert om een ​​productievere, duurzamere toekomst te bereiken. Door software te koppelen aan zijn elektrificatie-, robotica-, automatiserings- en bewegingsportfolio, verlegt ABB de grenzen van technologie om prestaties naar een nieuw niveau te tillen. Met een geschiedenis van uitmuntendheid die meer dan 130 jaar teruggaat, wordt het succes van ABB aangedreven door ongeveer 110.000 getalenteerde medewerkers in meer dan 100 landen. www.abb.com

 

2021   ABB FIA Formula E Championship   - Kalender (races bevestigd tot nu toe)

 

Ronde  1                                            2                                      3                                   4

stad       Santiago                           Santiago                     Diriyah                      Diriyah

Land      Chili                                   Chili                              Saoedi-Arabië         Saoedi-Arabië

Datum  16 januari 2021            17 januari 2021      26 februari 2021     27 februari 2021

 

 


DRAKA


GIRA


Gira System 3000 met geïntegreerde kamerthermostaat

 

Gira breidt het al bestaande Gira System 3000 uit met een kamerthermostaatregeling. Dit betekent dat de regeling van de verwarming nu ook in het Gira System 3000 mogelijk is. De tijdgestuurde instelling van de temperatuur in afzonderlijke ruimtes bespaart energie en zorgt voor individueel wooncomfort. De kamerthermostaatregeling kan zowel ter plaatse via het bedieningselement als via Bluetooth (in de Komfort-versie) worden aangestuurd. Voor beide bedieningsvarianten – direct op het apparaat of via de Gira System 3000 app – kunnen alle instellingen voor de kamertemperatuur eenvoudig en intuïtief worden uitgevoerd.

Verkrijgbaar vanaf 10/2020

 


LEDVANCE

 

MEER LICHT, MEER POWER

DAGLICHT BEPAALT ONZE KWALITEIT VAN LEVEN

Kunstlicht heeft een revolutie teweeggebracht in ons leven. Wij kunnen op elk moment overal werken – en dat heeft ons natuurlijk productiever gemaakt. Maar maakt het ons ook gezonder? Voor een efficiënt en gezond leefritme hebben we de natuurlijke veranderingen in daglicht ook in de werkomgeving nodig. Van het werken in kantoren bij slecht licht raken wij vermoeid, gedeprimeerd en ineffectief.

MODERNE LEEFOMSTANDIGHEDEN – SLECHTE LICHTKWALITEIT

Kantoren met weinig daglicht, donkere vergaderruimten en kunstlicht tot ’s avonds laat – in onze moderne maatschappij raken wij steeds verder verwijderd van onze natuurlijke omgeving. Daglicht is een van de belangrijkste bronnen van energie voor ons bioritme. Een gebrek aan daglicht kan een ernstige verstoring van ons dag-nachtritme (onze “biologische klok”) en een enorme achteruitgang in ons functioneren en algehele welzijn veroorzaken.

GEBREK AAN LICHT, EEN ONDERSCHAT PROBLEEM

 

Bron: LightingEurope